هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

عراقچی: گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا نقش موثری در صلح و ثبات منطقه دارد

عراقچی: گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا نقش موثری در صلح و ثبات منطقه دارد وزیر امور خارجه با اشاره به ملاقات‌های متعدد درباره مذاکرات ایران و آمریکا در حاشیه مجمع گفت‌وگوی تهران، گفت که گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا نقش موثری در صلح و ثبات منطقه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 19
کد خبر: ۲۷۸۵۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه روز دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ در دومین روز مجمع گفت‌وگوی تهران در جمع خبرنگاران حاضر شد و به پرسش‌های آنها پاسخ داد.

عراقچی در ابتدا با بیان اینکه از همه خبرنگاران به‌طور خاص بابت دیروز و امروز که کار واقعا فشرده‌ای انجام دادند، تشکر می‌کنم، گفت: این تجربه بسیار خوبی برای ما شد و میزان استقبالی که این‌بار از مجمع گفت‌وگوی تهران توسط اندیشمندان و مهمانان خارجی و همین‌طور مقام‌های رسمی صورت گرفت، فوق‌العاده بود.

وی اضافه کرد: میزان حضور خبرنگاران خارجی و داخلی هم به همین ترتیب یک تجربه بسیار خوب و نشان‌دهنده میزان اهمیت و اعتبار چنین مباحثاتی است و اینکه تهران می‌تواند مرکزی برای تبادل آرا درباره مسائل منطقه‌ای و مسائل بین‌المللی باشد.

وزیر امور خارجه تصریح کرد: ظرف دیروز و امروز بیش از ۵۰ گفت‌و‌گو را در اشکال مختلف برگزار کردیم؛ این رویداد‌ها به‌صورت سخنرانی یا گفت‌وگوی ۲ نفره برگزار شدند؛ مصاحبه‌ها و گفت‌و‌گو‌های مختلف صورت گرفت و مقام‌های بلندپایه در آنها شرکت کردند؛ ۶ وزیر خارجه از منطقه داشتیم و ۲ نفر از مقام‌های عالی‌رتبه و تعدادی زیادی معاونین وزیر و همین‌طور وزیران سابق رئیس‌جمهور در این جلسه‌ها شرکت داشتند؛ جلسه‌های بسیار متعددی صورت گرفت؛ خود من از دیروز صبح بعد از جلسه افتتاحیه به‌طور مستمر تا حالا جلسه داشتم و ملاقات‌های متعددی درباره مذاکرات ایران و آمریکا برگزار شد.

وی اظهار کرد: ما اتفاقا بحث‌هایی را در همین زمینه داشتیم؛ با وزیر خارجه عمان صحبت مفصلی را درباره ادامه مذاکرات داشتیم و وزیر خارجه قطر به ما ملحق شد؛ وی هم نظر‌ها و ایده‌هایی داشت که در یک جلسه سه‌جانبه مطرح کرد؛ خوشحالم که نگاه منطقه به‌ویژه منطقه خلیج فارس به جمهوری اسلامی ایران نگاه بسیار متفاوتی نسبت به گذشته شده است و نشانه این امر را ما در نگاه مثبت آنها به مذاکرات ایران و آمریکا می‌بینیم و اینکه منطقه از این مذاکرات حمایت می‌کند؛ آنها حتی برای نزدیک کردن دیدگاه‌ها تلاش می‌کنند.

عراقچی با بیان اینکه آرامش، صلح و ثبات در این منطقه مهم‌ترین موضوع برای همه کشور‌های منطقه است، گفت: گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا نقش موثری را در صلح، ثبات و آرامش در منطقه ایفا می‌کند؛ ما مجمع سال آینده را با قوت و قدرت بیشتری در سطح گسترده برگزار می‌کنیم./ میزان

کلمات کلیدی: عراقچی مذاکرات
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار